Nogomet

Petar Mamić prešao u poljski Rakow

Sportnet, Matej Kačan • subota, 12.09.2020.
Petar Mamić prešao u poljski Rakow
Foto: Pixsell

Nekadašnji lijevi bočni Dinama 2, Rijeke i Varaždina Petar Mamić pronašao je novi klub. Mamić se opet otisnuo u inozemstvo gdje će braniti boje poljskog kluba Rakow Częstochowa...

24-godišnji bivši reprezentativac Hrvatske U-21 reprezentacije Petar Mamić potpisao je dvogodišnji ugovor s Poljskim klubom Rakow Częstochowa gdje dolazi iz NK Rijeka kao slobodan igrač. U karijeri je igrao za sve uzraste reprezentacije Hrvatske,a karijeru je započeo u Dinamu. utakmice.Također je nastupao za Inter Zaprešić te NK Varaždin i Rijeku. U Rakowu će ga dočekati još jedan bivši mladi reprezentativac te bivši desni bočni splitskog Hajduka Fran Tudor tako da će klub sada imati dvojicu Hrvata na bekovskim pozicijama.

"Drago mi je da su ljudi iz Rakowa prepoznali moj potencijal I kvalitetu. Veselim se što ću igrati u odličnoj Poljskoj ligi. Klub gradi novi stadion I imaju ambiciju dohvatiti Europska natjecanja. Klub je fantastično organiziran I smatram ovo velikim iskorakom u mojoj karijeri", kazao je Mamić nakon potpisa.

FOTO: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!