Nogomet

Mamić: 'Sve šanse su bile vrlo dobre, ali nismo uspjeli zabiti'

Jan Šneler • srijeda, 16.09.2020.
Mamić: 'Sve šanse su bile vrlo dobre, ali nismo uspjeli zabiti'

Nakon poraza od Ferencvarosa u trećem pretkolu Lige prvaka, trener Dinama Zoran Mamić priznao je kako Modri nisu bili na pravoj razini...

Dinamo je doživio poraz u trećem pretkolu Lige prvaka od mađarskog prvaka Ferencvarosa, a nakon samog susreta trener Modrih Zoran Mamić istaknuo je da njegova momčad nije uspjela iskoristiti svoje šanse.

"Čestitam Ferencvarosu na prolazu i želim im puno sreće. Iskoristili su svoje prilike, mi svoje nažalost nismo. Nakon primljenog gola, relativno brzo smo se oporavili i uhvatili konce igre. Nakon izjednačenja, nismo bili pravi", rekao je Mamić.

Mađari su vrlo rano došli do pogotka, potpuno su poremetili tijek susreta, ali Dinamo je imao dovoljno vremena adaptirati se. Uostalom, izjednačenje je došlo relativno brzo i prava je šteta da Modri odlaze kući i ostaju bez borbe za Ligu prvaka.

"U drugom poluvremenu imali smo dominaciju, opasne situacije pred golom Ferencvarosa. Sve šanse su bile vrlo dobre, ali danas nismo uspjeli. Trebamo se vratiti u realnost i uhvatiti formu za play-off Europske lige", dodao je Mamić.

Istaknimo za kraj kako će Dinamo protivnika u play-offu Europske lige saznati 18. rujna u 12 sati. Susret će na rasporedu biti 1. listopada.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!