Nogomet

Dinamo imao sreće u ždrijebu, Rijeka, Lokomotiva i Hajduk namučit će se do skupine

Branimir Korać, Mihaela Bradovski • petak, 18.09.2020.
Dinamo imao sreće u ždrijebu, Rijeka, Lokomotiva i Hajduk namučit će se do skupine

Dinamo je saznao protivnika u play-offu Europske lige. Kao domaćin bit će veliki favorit protiv predstavnika Malte ili Estonije. Rijeka, Lokomotiva i Hajduk ako i prođu do play-offa, opet ih čeka težak posao..

Hrvatski klubovi saznali su potencijalne protivnike u play-offu Europske lige. Dinamo je imao najviše sreće i bit će ogroman podbačaj, pa čak i senzacija ako Modri ne dohvate skupinu.

Ždrijeb je bio najbolji mogući za Dinamo koji će u Maksimiru ugostiti boljeg iz meča između malteške Floriane i estonske Flore. Oba protivnika daleko su od kvalitete hrvatskog prvaka.

Ostali hrvatski predstavnici nisu bili tako sretne ruke. Da bi mogli razmišljati o sljedećem koraki, moraju prvo odraditi posao u trećem pretkolu gdje neće biti lako.

Rijeka ako proše ukrajinski Kolos, ide u goste i to boljem iz meča između Kopenhagena i poljskog Piasta. Oba protivniu gostima su nezgodna, možda bi Poljaci bili bolji izbor.

Lokomotiva već u trećem pretkolu ima težak posao u Švedskoj protiv Malmöa, a ako to prođe, vrlo vjerojatno bi u Kranjčevićevoj dočekala Granadu, člana La Lige.

Ništa lakši put nema Hajduk. Slićani prvo moraju srediti Galatasaray, a ako u tome uspiju, idu u goste nizozemskom Willemu ili Rangersima.

Susreti play-offa Europske lige igraju se 1. listopada.

Europska liga, play-off:
Dinamo - Floriana/Flora
Kopenhagen/Piast - Rijeka/Kolos
Malmo/Lokomotiva - Granada/Lokomotiv Tbilisi
Willem II/Rangers - Galatasaray/Hajduk

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!