Nogomet

Tomić: 'Ovo možda nije najidealnije vrijeme za nas za odigravanje europskih utakmica'

Mihaela Bradovski • srijeda, 23.09.2020.
Tomić: 'Ovo možda nije najidealnije vrijeme za nas za odigravanje europskih utakmica'
Foto: Pixsell

Lokomotiva u četvrtak u 19 sati igra protiv Malmöa. Domaćin ulazi u susret kao favorit, ali Lokomotiva se neće predati i pokušat će doći do prolaza...

Lokosi su doputovali u Malmö i čekaju sutrašnji dvoboj protiv istoimenog domaćina. Goran Tomić ističe kako je Lokomotivi ovo nagrada za sjajnu prošlu sezonu.

"Drago nam je što smo došli u Malmö. Ovo nam je nagrada za uspjehe u prošloj sezoni. Malmö je jako dobra ekipa. Igramo protiv favorita, no u ovakvom kup sistemu možemo pobijediti i proći dalje", ističe Tomić.

Ovaj dvoboj Lokomotivi ne dolazi u idealno vrijeme, momčad se još uvijek slaže i trebat će vremena da dostigne svoj maksimum.

"Dobra vijest za nas je što domaćinima ne igra Christiansen, no bez obzira na nedostatak jednog pojedinca, Malmö je jaka momčad. Mi smo izgubili pet-šest igrača od prošle sezone, no prijelazni rok je još otvoren. Ušli smo u sezonu s podosta novih igrača, treba nam vremena kako bi se konsolidirali i ušli u formu, tako da ovo možda nije najbolje vrijeme za odigravati europske utakmice. No dat ćemo sve od sebe kako bi se vratili kao pobjednici."

FOTO: Marin Tironi/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!