Ostali sportovi

Stolnotenisačice nastavljaju s pobjedama

Boris Bilas • subota, 22.04.2000.

Nakon uvjerljivih pobjeda nad Nizozemskom i Bjelorusijom hrvatske stolnotenisačice zabilježile su još jednu pobjedu na Europskom prvenstvu u Bremenu One su u trećem kolu pobjedile reprezentaciju Češke s 4-2. Do najteže pobjede u dosadašnjem tijeku prvenstva naše stolnotenisačice došle su prije svega zbog dvije glatke pobjede Tamare Boroš koja je prvo pregazila Strbikovu 21-9, 21-6, a zatim i Valentovu 21-13, 21-9. Preostale dvije pobjede donio je par Aganović/Boroš pobjedom nad Strbikovom/Dobešovom 2-1 u setovima te Eldijane Aganović koja je savladala Strbikovu 2-1. Dvije pobjede Čehinja osigurale su Valentova pobjedom nad Andrejom Bakulom 2-0 i Dobešova koja je savladala Aganović također s 2-0.

Hrvatice sutra igraju prvo s Mađaricama ujutro u 10 sati i taj susret odlučiti će o prvom mjestu u skupini B. Sutra popodne odigrati će i posljednji susret u skupini s Engleskom.

Hrvatska- Češka 4-2

Boroš - Strbikova 2-0
Bakula - Valentova 0-2
Aganović - Dobešova 0-2
Boroš/Aganović - Strbikova/Dobešova 2-1
Boroš - Valentova 2-0
Aganović - Strbikova 2-1

Tablica B skupine
1. Hrvatska 6
2. Mađarska 6
3. Češka 4
4. Engleska 4
5. Bjelorusija 4
6. Nizozemska 3


U skupini A nakon tri kola vode Ruskinje i Njemice sa šest bodova ispred Talijanki koje imaju 4. Prve dvije reprezentacije iz svake skupine plasirati će se u polufinale.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Ostali sportovi
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!