Nogomet

Vukas: 'Izgledali smo relativno dobro, moramo nastaviti s borbenim izdanjima'

Matej Kačan • četvrtak, 24.09.2020.
Vukas: 'Izgledali smo relativno dobro, moramo nastaviti s borbenim izdanjima'
Foto: Pixsell

Trener Hajduka Hari Vukas bio je očekivano zadovoljan izvedbom svoje ekipe u prvih 75 minuta susreta protiv Galatasaraya koji je ipak u završnici slomio Bijele i slavio...

Nakon susreta Galatasaraya i Hajduka u kojem su Bijeli dugo odolijevali, ali su ipak pali i izgubili, trener Hari Vukas je bio zadovoljan izvedbom. Hajduk je mnogo jačem suparniku dosta otežao posao.

"Čestitam Galatasarayu na pobjedi. Izgledali smo dosta dobro, namučili smo ih. Ne mogu pobjeći od činjenice da smo imali nekoliko dobrih situacija. U ovakvim utakmicama takve situacije moraš riješiti. Nakon 75 minuta smo ušli u seriju individualnih grešaka. Kvalitetna ekipa kao što je to Galatasaray nas je kaznila", ocijenio je Vukas.

Ipak, trener je zadovoljan s jako dobrim većim dijelom utakmice. Hajduk je u završnici pao i fizički, ali dok je bilo snage i trke, Bijeli su bili u najmanju ruku ravnopravan protivnik.

"Ušao sam u svlačionicu, čestitao momcima, svi su dali maksimum. Relativno dobro smo izgledali. Slijede nam novi izazovi. Moramo se regenerirati što prije i nastaviti s ovakvim borbenim izdanjem i dobrim rezultatima. Možemo biti zadovoljni zbog kompaktnosti u sredini terena. Šteta što nismo još više zakomplicirali utakmicu. Okrećemo se budućnosti, idemo dalje", kazao je Vukas kako prenosi Dalmatinski portal.

FOTO: Milan Šabić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!