Košarka

Vogel: 'Davis i James će moći igrati'

Matej Kačan • subota, 26.09.2020.
Vogel: 'Davis i James će moći igrati'

Trener Los Angeles Lakersa Frank Vogel je potvrdio da će njegove najveće zvijezde moći nastupiti u petoj utakmici finala Zapada usprkos udarcima i bolovima...

Iako je nakon četvrte utakmice LA Lakersa i Denver Nuggetsa stavljen pod znak upitnika zbog ozljede gležnja, sjajni Anthony Davis će, prema riječima Franka Vogela, ipak moći igrati u petoj utakmici koja bi mogla i riješiti seriju.

Davis je izvrnuo gležanj u utakmici, ali je ostao u igri, dok LeBron James ima boli u preponama, ali će obojica biti spremni za susret u kojem bi Lakersi pobjedom došli do svog prvog finala NBA lige nakon 2010.

"Obojica osjećaju male bolove, ali su spremni za igru", potvrdio je Vogel. Davis je usprkos izvrnutom gležnju bio junak pobjede za 3-1 s 34 poena i pet skokova u 41 minuti, a nakon susreta je sam kazao da se osjeća dobro.

"Gležanj je dobro. Imam vremena prije utakmice da se još popravi stanje", kazao je Davis koji će tako biti spreman za utakmicu kojom može ući u svoje prvo NBA finale u karijeri koja traje već osam godina.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!