Ostali sportovi

[VIDEO] Prekidom u drugoj rundi Arijan Gorički nastavio profesionalni put

Branimir Korać • utorak, 29.09.2020.
[VIDEO] Prekidom u drugoj rundi Arijan Gorički nastavio profesionalni put

Dok je Filip Hrgović odrađivao svoju borbu, tijekom vikenda u akciji je bio i mladi hrvatski boksač Arijan Gorički koji je upisao šestu profesionalnu pobjedu...

Arijan Gorički ušao je u ring prvi put nakon studenog prošle godine i upisao je pobjedu. Protivnik mu je bio Mađar Zsolt Sarkozi koji očekivano nije bio neka velika prijetnja. I njegov omjer stavljao je Goričkog u ulogu favorita s obzirom da je hrvatski boksač sada na šest pobjeda i jednom neodlučenom dvoboju dok je Sarkozi na šest pobjeda i devet poraza.

Borba je održana u kategoriji do 57 kilograma u Düsseldorfu, a Gorički je očekivano dominirao.

"Od početka borbe Sarkozi je krenuo nadobudno bacati puno udaraca, no to nije dugo trajalo, vrlo brzo sam ga spustio na zemlju s nekoliko ozbiljnih kontri. U prvoj rundi mu je oduzet jedan bod zbog namjernog udaranja glavom o glavu. Početkom druge runde preciznim udarcem sam pogodio Sarkozija u jetru te više nije mogao nastaviti nakon čega je sudac prekinuo borbu", javlja Gorički.

Mladi boksač uskoro bi opet mogao u ring, dugo je bio bez borbi i cilj je odraditi ih što je više moguće u narednim mjesecima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!