Nogomet

Ademi: 'Nema pristupa lako ćemo, nema unaprijed dobivene utakmice'

Branimir Korać • srijeda, 30.09.2020.
Ademi: 'Nema pristupa lako ćemo, nema unaprijed dobivene utakmice'
Foto: Pixsell

Zoran Mamić i Arijan Ademi uoči dvoboja između Dinama i Flore ne skrivaju i ne bježe od toga da su Modri veliki favoriti i da moraju do pobjede...

Dinamo je spreman za Floru, očekuju Modri prolaz i ulazak u grupnu fazu Europske lige. Je li se moglo više, moglo je, ali to je sada prošlost i treba se koncentrirati na ono što dolazi.

"Ono što smo propustili ostaje iza nas i s ovom utakmicom želimo startati u jesensku avanturu. Dinamo je favorit, ali moramo respektirati protivnika, biti koncentrirani i iskoristiti svaku priliku. Siguran sam da će momčad dobro reagirati. Flora je u Estoniji dominantna kao Dinamo u Hrvatskoj, igra napadački nogomet i puno zabija. Ovdje očekujemo ipak drugačiju Floru, nešto zatvoreniju. Taktički su dobro, opasni u prekidu iz čega i zabijaju dosta golova", kaže Zoran Mamić.

Što se tiče stanja u momčadi, nema samo Leškovića.

"Nema ozlijeđenih, kompletni smo i svi su u konkurenciju pa mogu izvesti željenu formaciju za koju vjerujem da će odraditi dobar posao. Nedostaje jedino duže ozlijeđeni Lešković."

Arijan Ademi također je optimist te vjeruje u prolaz i tvrdi kako neće biti pristupa lako ćemo.

"Nema toga, ulog je velik. Trebamo pobijediti, ući sa sto posto i plasirati se dalje. Nema unaprijed dobivene utakmice. Na papiru smo favoriti, ali moramo tpo dokazati i pokazati i na terenu."

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!