Nogomet

Mamić: 'Dobili smo dobru, kompetitivnu grupu, atraktivnu s velikim imenima'

Branimir Korać • petak, 02.10.2020.
Mamić: 'Dobili smo dobru, kompetitivnu grupu, atraktivnu s velikim imenima'
Foto: Pixsell

U Dinamu ne skrivaju zadovoljstvo skupinom koju su izvukli u ždrijebu Europske lige. Zoran Mamić zadovoljan je protivnicima...

Vrlo zanimljiva skupina s kvalitetnim protivnicima, ali opet ne i nepobjedivima. Zoran Mamić prvo je predstavio CSKA koji je u svakom slučaju prvi favorit.

"Dobili smo dobru, kompetitivnu grupu, atraktivnu s velikim imenima. CSKA je sjajna momčad, najveći konkurent Zenitu koji je u ovom prijelaznom roku jako investirao u pojačanja. To je klub koji se može oduprijeti silnim ponudama za našeg Vlašića i pokazuje o koliko se snažnoj momčadi radi."

Tu je i Feyenoord koji ima kvalitetnog trenera i dobru momčad.

"Feyenoord je klub bogate tradicije i velikih rezultata, a vodi ga još veći trener Dick Advocaat koji ima preko 70 godina i bezbroj utakmica iza sebe. Tamo je i Željko Petrović koji dobro poznaje situaciju u hrvatskom nogometu tako da neće biti skrivanja."

Mamić priznaje kako najmanje zna o Wolfsbergeru.

"Protivnik kojeg najmanje poznajem su Austrijanci i to ne zato jer nismo pratili što se događa oko nas nego što je to momčad koja nema neku veliku tradiciju u europskim natjecanjima. No to je ekipa koja je u Austriji radila sjajne rezultate i došla do ove razine. Treba je apsolutno respektirati i biti maksimalno ozbiljan."

Do kraja prijelaznog roka najavljuje dolazak još nekih igrača i pojačavanje momčadi.

"Mi ćemo u preostalih 17 dana prijelaznog roka pokušati pojačati momčad, konsolidirati se i skautirati protivnike na najbolji mogući način. Dva protivnika ćemo već ovaj vikend pogledati uživo, Austrijance i Nizozemce. CSKA igra na žalost predaleko kod Urala i nije moguće organizirati putovanje, ali ćemo i njih pratiti i probati se pripremiti. Siguran sam da možemo jako dobro egzistirati u ovoj grupi."

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!