Košarka

Diadora dočekuje Sukošan: 'Taktički gledano bit će to potpuno drugačiji test za nas'

Sportnet, Branimir Korać • petak, 02.10.2020.
Diadora dočekuje Sukošan: 'Taktički gledano bit će to potpuno drugačiji test za nas'

Sve atraktivnija i zanimljivija Diadora u trećem kolu Kupa Krešimira Ćosića ugostit će u Jazinama momčad Sukošana.

Košarkaše Diadore sutra (subota) očekuje utakmica trećeg kola Kupa Krešimira Ćosića, a protivnik će biti iskusna momčad Sukošana. Susret se igra u Jazinama, s početkom u 12 i 30.

"Prije svega sretan sam zbog dobrog odaziva ljudi i lijepe atmosfere koja se u Jazinama napravila za prošlu utakmicu. Mislim da ova zadarska mladost to zaslužuje te da iz ovakvih utakmica jako puno dobiva. Svaka čast momcima iz Jazina, borili su se i nisu odustajali do zadnje sekunde."

"Nama će ova prva utakmica biti temelj na kojem ćemo dalje graditi, pokazala je jako puno prostora za napredak i dosta toga je razjasnila. Smatram da su nam periodi odlične timske obrane omogućili da u par navrata odemo na osjetniju prednost, nismo bili u stanju zadržati taj nivo jer nam je padala koncentracija većinom u defanzivnoj tranziciji, a to je protiv ovako mlade i talentirane ekipe jako opasno", ističe trener Mario Pešut.

Pešut je istaknuo i pojedince koji su odigrali bitne role.

"Posebno sam ugodno iznenađen s Vidaićevih 12 skokova, s Barbarošine četiri blokade i vrlo dobrim defanzivnim učinkom, te s činjenicom da je Ante Atelj svojom energijom toliko utjecao na igru u samo pet minuta na terenu."

"U subotu nas čeka utakmica sa Sukošanom, taktički gledano potpuno drugačiji test za nas. Imamo vremena da se pripremimo i budemo spremni na zamke koje nas čekaju protiv dobro nam poznate iskusne ekipe Sukošana. Pozivam sve ljude koji vole zadarsku košarku da u subotu u 12:30 dođu u Jazine!"

Utakmica je otvorena za javnost, uz pridržavanje mjera i preporuka našeg stožera, što znači OBVEZNO nošenje maski za lice u dvorani te pridržavanje socijalne distance. Također, na ulazu će se voditi evidencija posjetitelja te će u dvorani na nekoliko mjesta biti postavljeni dezinficijensi za ruke. Ovim putem molimo sve posjetitelje da se ponašaju odgovorno!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaHKLKup
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!