Nogomet

Moskovski CSKA proigrao i slavio nakon što je ostao s igračem manje, Vlašić sudjelovao kod golova

Mihaela Bradovski • subota, 03.10.2020.
Moskovski CSKA proigrao i slavio nakon što je ostao s igračem manje, Vlašić sudjelovao kod golova

Rusi ovog vikenda igraju susrete desetog kola, a u akciji je bio i moskovski CSKA, Dinamov protivnik u skupini Europske lige. Moskovljani su slavili s 2:0...

Moskovski CSKA igrat će s Dinamom u skupini Europske lige, a u susretu desetog kola ruske Premijer lige CSKA je slavio u gostima kod Urala s 2:0.

Bio je CSKA bolji protivnik, imao je potpuno kontrolu nad susretom i to posebno od trenutka kada je ostao s igračem manje. Tijekom drugog poluvremena imao je posjed lopte u svojim nogama visokih 70 posto, puno više nego u prvom dijelu kada se igralo 11 na 11.

CSKA je ostao s igračem manje u 49 minuti kada je Hordur Magnusson napravio prekršaj s leđa kao zadnji igrač obrane.

Samo tri minute kasnije CSKA dolazi do vodstva. Nikola Vlašić je pucao, lopta pogađa blok i dolazi do Baktijora Zajnutdinova koji zabija za 1:0.

To nije bilo sve. U 56. minuti goste dolaze i do drugog pogotka. Vlašić je još jednom u akciji, ovaj put domaći vratar brani njegov udarac, Vlašić ponovno dolazi do lopte i pronalazi Konstantina Maradišvilija koji krasnim udarcem zabija za 2:0.

Pogodaka više nije bilo, a Vlašić je igrao do 84. minute.

Treba spomenuti kako su u utakmici kola Spartak i Zenit u Moskvi odigrali 1:1, a Dejan Lovren odradio je cijelu utakmicu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!