Tenis

Pavić i Soares nastavili niz i prošli među osam najboljih

Mihaela Bradovski • nedjelja, 04.10.2020.
Pavić i Soares nastavili niz i prošli među osam najboljih

Mate Pavić i Bruno Soares napravili su još jedan korak prema osvajanju Roland-Garrosa. Još je rano o tome govoriti, ali osvajači US Opena igraju odlično i svakako su među kandidatima...

Odličan posao odrađuju Mate Pavić i Bruno Soares. Plasirali su se u četvrtfinale Roland-Garrosa pobjedom protiv 12. nositelja, dobro poznate i uigrane kombinacije Jean-Julien Rojer i Horia Tecau.

Oni su im već lagano mušterije, Pavić i Soares slavili su u zadnja tri međusobna dvoboja uključujući i polufinale ovogodišnjeg izdanja US Opena.

Ovdje su Pavić i Soares prvi set dobili nakon breaka do kojeg su došli u samoj završnici prvog seta, sredinom seta spasili su 0:40, a u završnici napravili break za 7:5.

U drugi set ušli su vrlo loše i Rojer i Tecau su odjurili do 5:0 i tu je set već bio gotov. Bilo je važno uzeti barem jedan gem kako bi se vratili u dobar ritam uoči trećeg seta i uspjeli su.

U prva četiri gema trećeg seta oba para su bila vrlo uvjerljiva na svom servisu, a onda Pavić i Soares gube početni udarac. Rojer i Tecau poveli su s 3:2, međutim Pavić i Soares nakon toga igraju odlično rade seziju 4:0 i odlaze u četvrtfinale.

U četvrtfinalu će igrati protiv trećih nositelja Rajeeva Rama i Joea Salisburyja od kojih su izgubili prošle godine u dva seta na travi Queen's Cluba.

Roland-Garros, osmina finala:
Mate Pavić/Bruno Soares (Hrvatska/Brazil, 7) - Jean-Julien Rojer/Horia Tecau (Nizozemska/Rumunjska, 12) 7:5, 1:6, 6:3

Roland-Garros možete pratiti na Eurosportu u sklopu PLAY Premium proširenog paketa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!