Nogomet

Vukas nakon Graničara: 'Ovakve utakmice su teške, ali mislim da je pristup bio dobar'

Mihaela Bradovski • srijeda, 07.10.2020.
Vukas nakon Graničara: 'Ovakve utakmice su teške, ali mislim da je pristup bio dobar'
Foto: Pixsell

Hajduk je preskočio Graničar iz Županje u Kupu i upisao je pobjedu 2:1. Bilo je to dovoljno za plasman u osminu finala...

Nije to bio lepršav, razigran i ubojit Hajduk kao u nekim ranijim utakmicama, stvarao je prilike, ali nije ostavio onaj pravi dojam. Stvar je spasio Mijo Caktaš s dva pogotka.

Hari Vukas zahvaljivao je domaćinu na gostoprimstvu, a što se tiče svojih igrača detektirao je kako je nedostajalo brzine i direktnosti kao u prošlim susretima.

"Čestitam momcima na prolazu jer to je ono po što smo došli i što je najbitnije. Ovakve utakmice su teške, mislim da je pristup utakmici bio dobar, ali u određenim segmentima igre smo bili dosta spori te nismo bili dovoljno direktni kao inače. Međutim i uslijed toga stvorili smo dovoljan broj prilika da ovu utakmicu dovedemo u mirne vode. Želim čestitati i ekipi Graničara na korektnoj igri, borbenosti te na sjajnom gostoprimstvu ovdje u Županji. Uvijek je lijepo doći u ovaj kraj prepun Hajdukovih navijača i zbilja se ovdje uvijek dobro osjećamo", istaknuo je Vukas za Hajdukovu stranicu.

Splićani sada kreću na kraći odmor, a onda slijede pripreme za domaći dvoboj sa Šibenikom.

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!