Košarka

Burgos nastavio dobar niz pobjedom nad Zaragozom

Matej Kačan • četvrtak, 08.10.2020.
Burgos nastavio dobar niz pobjedom nad Zaragozom
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Košarkaši San Pablo Burgosa pobjedom u domaćoj ACB ligi su nastavili sjajan niz pobjeda i nakon osvajanja FIBA Lige prvaka. Burgos je u gostima uvjerljivo svladao momčad Zaragoze...

Dva španjolska kluba koja su proteklo vrijeme proveli u Ateni na završnom turniru FIBA Lige prvaka su odigrala svoj susret četvrtog kola ACB lige. Zaragoza je dočekala Burgos koji je nastavio svoj niz pobjeda i nakon osvajanja Lige prvaka.

Burgos se na pobjedu nad AEK-om naslonio slavljem u gostima kod Zaragoze koja je od istog tog AEK-a ispala u polufinalu u Ateni, a onda je izgubila i za treće mjesto od Dijona. Taj je niz poraza nastavljen i u domaćoj ligi u kojoj je Zaragoza sad na 1-3.

Burgos je u vrhu s 3-1 omjerom uz jedan jedini poraz, onaj od Barcelone u prvom kolu. Opet je Burgos briljirao u tricama kojih je pogodio 12 iz 27 pokušaja za uvjerljivu 100:86 pobjedu.

Alex Renfroe je vodio pobjednike s 19 poena, a 16 je dodao Kravić. Po 14 su ubacili McFadden i Rivero. 21 poen je kod Zaragoze ubacio Ennis, a poen manje je dodao Benzing. No, prave pomoći suigrača nije bilo.

ACB, 4. kolo:
Zaragoza - San Pablo Burgos 86:100

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!