Nogomet

Wales i dalje bez poraza, a Irska bez pobjede, nakon remija u Dublinu

Mihaela Bradovski • nedjelja, 11.10.2020.
Wales i dalje bez poraza, a Irska bez pobjede, nakon remija u Dublinu

U susretu trećeg kola Lige B skupine 4 Lige nacija Republika Irska i Wales u Dublinu su remizirali bez pogodaka. Očekivano borben dvoboj sa sporadičnim prilikama, nije donio pogotke...

Nakon dvije pobjede na startu protiv Finske i Bugarske, Wales je zaustavljen. U Dublinu se morao zadovoljiti remijem protiv Irske, odigrao je bez pogodaka iako su i jedni i drugi mogli do tri boda.

U prijepodnevnim satima irski izbornik saznao je kako neće moći računati na još petoricu igrača zbog pozitivnog testa na koronavirus, žalili su se Irci, ali nije pomoglo, no na travnjaku se nije činilo da je sve to ostavilo nekog velikog traga.

Bili su čak i bolji od Walesa, ali nisu mogli do pobjede.

U prvom poluvremenu događalo se malo toga, a najveće uzbuđenje izazvalo je traženje kaznenog udarca Velšana nakon što je u 16 metara pao Ethan Ampadu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Na kraju susreta Irci su ostali s igračem manje nakon što je James McClean zaradio drugi žuti karton, ali to nije ništa promijenio, završilo je 0:0 u utakmici za zaborav.

Odigran je i jedan susret u Ligi C, Kazahstan je ugostio Albaniju, a niti tamo nije bilo pogodaka. Lokomotivin Cokaj i Goričin Doka ostali su na klupi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!