Nogomet

Češki izbornik pozitivan na koronavirus uoči dvoboja protiv Škotske

Mihaela Bradovski • utorak, 13.10.2020.
Češki izbornik pozitivan na koronavirus uoči dvoboja protiv Škotske

Izbornik češke nogometne reprezentacije Jaroslav Šilhavy bio je pozitivan na testiranju na koronavirus i propustit će dvoboj protiv Škotske...

Češki izbornik Jaroslav Šilhavy niti u drugom susretu protiv Škotske neće sjediti na klupi. Šilhavy je bio pozitivan na testiranju na koronavirus i nije otputovao prema Glasgowu.

Niti u prvom susretu Šilhavy nije bio na klupi Češke, tada zbog već dobro poznatog slučaja dvojice pozitivnih igrača kada su Česi otkazali dvoboj bez obavijesti Škotima, a naknadno po nalogu Uefe ipak morali igrati i to s potpuno novom reprezentacijom koju je vodio i novi stručni stožer.

"Na putu u Škotsku nema izbornika Jaroslava Šilhavyja i jednog igrača koji su bili pozitivni na koronavirus", kratko je poručio Češki nogometni savez uz dodatak kako Šilhavy nema značajnijih simptoma bolesti.

Škoti su trenutno vodeća reprezentacija skupine s bodom više od Čeha i pokušat će produžiti niz utakmica bez poraza na sedam. U nedjelju su i jedni i drugi bili uspješni u Ligi nacija, Česi su u gostima svladali Izrael s 2:1, a Škoti Slovake s 1:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!