Nogomet

Majer: 'Gol je bio specifičan, drukčiji od drugih'

Matej Kačan • utorak, 13.10.2020.
Majer: 'Gol je bio specifičan, drukčiji od drugih'
Foto: Pixsell

Strijelac jedinog pogotka Hrvatske U-21 reprezentacije u pobjedi protiv Grčke, Lovro Majer je bio zadovoljan pobjedom i svojim doprinosom u slavlju...

Junak pobjede Hrvatske nad Grčkom bio je Lovro Majer koji je pogotkom u prvom poluvremenu odlučio susret i donio Hrvatsku na korak do ostvarenja cilja.

"Sretan sam zbog pobjede i zbog gola. Mislim da nam je ovo jako važna pobjeda s obzirom na situaciju na tablicu. Cijela je ekipa zadovoljna jer smo došli uzeti sva tri boda."

Ovo bi Majeru mogao biti jedan od dražih golova u karijeri, i po ljepoti i bo važnosti pogotka.

"Po ljepoti mi je jedan od dražih golova jer je specifičan, nisam ga još stigao pogledati, ali mislim da je specifičniji od drugih. Bitan je kao i svi drugi, drago mi je da zbog njega pobijedili i uzeli ta tri boda po koje smo došli", kazao je strijelac.

Majer je ove sezone u jako dobroj formi, ali nema nekog posebnog razloga za to osim mnogo rada i truda.

"Nema neke ekstra tajne. U posljednje dvije ili tri godine na naplatu dolazi naporan rad kao i strpljenje jer sam uvijek znao koliko vrijedim. Sretan sam što najbolje od sebe pokazujem iz utakmice u utakmicu. Veselim se svakoj novoj utakmici i vjerujem da u svakoj mogu biti još bolji", završio je strijelac.

FOTO: Josip Regović/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!