Nogomet

Santos: 'Razgovarali smo s Ronaldom preko balkona, on želi igrati, dobro se osjeća'

Branimir Korać • srijeda, 14.10.2020.
Santos: 'Razgovarali smo s Ronaldom preko balkona, on želi igrati, dobro se osjeća'

Cristiano Ronaldo pozitivan je na koronavirus i neće igrati u večerašnjem dvoboju Lige nacija protiv Švedske. Portugalski izbornik Fernando Santos kaže kako se Ronaldo osjeća dobro...

Težak udarac zaradila je portugalska reprezentacija, neposredno uoči dvoboja Lige nacija protiv Švedske, stigla je vijest kako je Cristiano Ronaldo pozitivan na koronavirus. Ronaldo je u izolaciji i propustit će dvoboj protiv Švedske.

Izbornik Portugala Fernando Santos na konferenciji za medije dan uoči utakmice obavijestio je javnost kako je Ronaldo dobro i ne osjeća nikakve simptome bolesti.

"Rečeno mi je kako je Ronaldo dobro. Tijekom prijepodneva ponovno je testiran i potvrđeno je da je pozitivan. Večer ranije je kao i svi ostali igrači nakon prvog testa otišao u svoju sobu u izolaciju, a tijekom noći dobili smo rezultate. U izolaciji je u svojoj sobi i želi igrati. Razgovarali smo preko balkona i potpuno je asimptomatičan. Dobro se osjeća, nema nikakvih simptoma, čak niti ne zna što mu se dogodilo."

Naravno, Ronaldo ipak neće moći igrati i morat će preskočiti dvoboj protiv Švedske, ali i povratak u dres Juventusa će malo pričekati do isteka razdoblja samoizolacije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!