Nogomet

Zaraza se širi: I Kramarić pozitivan na koronavirus

Branimir Korać • petak, 16.10.2020.
Zaraza se širi: I Kramarić pozitivan na koronavirus
Foto: fiba.basketball

Nakon Ante Budimira potvrđen je još jedan pozitivan test kod hrvatskih reprezentativaca, zaražen je i Andrej Kramarić...

Ante Budimir nije jedini i s obzirom na slijed, moguće je da neće stati na samo dva slučaja. Drugi pozitivan na koronavirus je Andrej Kramarić.

Kramarić je poput Budimira obavio testiranje nakon što se vratio iz reprezentacije u klub, a Hoffenheim je potvrdio kako je pozitivan i već je u izolaciji.

"Ne znam gdje sam i kako to pokupio. Nemam temperaturu, a imam tek neke minimalne simptome. Osjećam se dobro", kratko je poručio Kramarić za 24 sata.

Podsjećamo, iz HNS-a su potvrdili pozitivan test Budimira kao i da su svi igrači bili negativni na testiranju.

"Upoznati smo s Budimirovim pozitivnom testom po povratku u klub. U ovom trenutku nemoguće je reći kada i gdje se on zarazio, no možemo naglasiti da su svi igrači i svi članovi stožera bili negativni na sva tri testiranja koje smo imali tijekom ovog okupljanja, a koje je provodio službeni Uefin partner za testiranje, Synlab, kao i da su svi poštivali propisane epidemiološke mjere. O situaciji su obaviješteni i klubovi naših reprezentativaca te Francuski nogometni savez, a naša liječnička služba je u kontaktu i s nadležnom epidemiološkom službom RH."

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!