Nogomet

Kutak za kladioničare: U znaku Lige prvaka

Branimir Korać • utorak, 20.10.2020.
Kutak za kladioničare: U znaku Lige prvaka

Kreće Liga prvaka te očekujemo prva uzbuđenja. Što se tiče današnjih dvoboja, PSG ulazi kao favorit u dvoboj protiv Manchester Uniteda, a golove očekujemo u Londonu gdje igraju Chelsea i Sevilla...

PSG - Manchester United

PSG s jakim napadačkim snagama ide na Manchester United čija je obrana itekako okrnjena. Parižani ulaze u ovaj susret kao favoriti i to nije nikakvo iznenađenje. Mauro Icardi je pod upitnikom i možda preskoči ovaj dvoboj ili krene s klupe, a domaćin bi treao Manchester napasti s trojkom Neymar - Mbappe - Di Maria s tim da su Neymar i Di Maria spremni i svježi nakon što nisu igrali protiv Nimesa. United je bez Maguirea, Baillyja, Jonesa i Roja pa bi tako na stoperu mogao startati čak i McTominay. Parižani su ionako favoriti, a uz sve ovo još i veći. Dodajmo tu i veliki motiv zbog neraščišćenih računa od prije godinu i pol.

Prognoza: Pobjeda PSG-a

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda PSG-a 1.60, neriješeno 4.00, pobjeda Manchestera 5.60

Chelsea - Sevilla

Dvoboj izmeđz Chelseaja i Seville trebao bi donijeti golove. I jedni i drugi imaju dosta aduta u igri prema naprijed dok je obrana Chelseaja dovoljno nepouzdana da to Sevilla ne iskoristi. Dok stvari ne sjednu na svoje mjesto i Lampard ne pronađe koliko-toliko pouzdanu opciju u fazi obrane, vrijedit će ona - može li Chelsea zabiti više nego što može primiti, a može primiti dosta. Edouard Mendy i Thiago Silva došlis u i trebali bi učvrstiti defenzivu, no Mendy je pod upitnikom zbog ozljede, a Silva se još traži i uigrava s momčadi što nije tako brz proces u zadnjoj liniji. Još ako Mendy ne bude mogao, na vrata će opet nepouzdani Kepa.

Prognoza: Oba daju gol

Koeficijenti (Supersport): Oba daju gol 1.65, jedan ili oba ne daju gol 2.10

Alejandro Davidovich Fokina - Damir Džumhur

Damir Džumhur nije loš igrač, ali u lošoj je formi. Nakon restarta sezone najzvučnija mu je pobjeda protiv Fernanda Verdasca i to u Rimu gdje je pobijedio još jedno španjolskog veterana Tommyja Robreda, ali svejedno nije prošao kroz kvalifikacije do glavnog ždrijeba, zaustavio ga je Federico Coria s čak 6:1, 6:1. U Kölnu je prošao kvalifikacije, slavio je protiv Marca Polmansa pa mu je Oscar Otte predao meč. Davidovich Fokina igra puno bolje i prošli tjedan u Kölnu je došao do polufinala usput izbacivši i Marina Čiliča.

Prognoza: Pobjeda Davidovicha Fokine

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Davidovicha Fokine 1.55, pobjeda Džumhura 2.20

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!