Tenis

Borna Ćorić u dva seta do drugog kola u Beču, moguć dvoboj s Đokovićem

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 26.10.2020.
Borna Ćorić u dva seta do drugog kola u Beču, moguć dvoboj s Đokovićem

Borna Ćorić dobro je krenuo na ATP turniru u Beču gdje je u prvom kolu igrao protiv 29. igrača svijeta Taylora Fritza...

Borna Ćorić uspješno je odradio prvi zadatak u Beču te je upisao pobjedu protiv Amerikanca Taylora Fritza. Ćorić je slavio s dva puta po 6:4.

Drugo kolo Borni donosi vjerojatno Novaka Đokovića koji tek treba odraditi svoj prvi nastup, a protivnik će mu biti sunarodnjak Filip Krajinović.

Protiv Fritza Borni je bio dovoljan po jedan break u svakom setu. U prvom setu već u drugom gemu spasio je dvije vezane break prilike da bi do svoje prve break lopte došao u devetom gemu i odmah je iskoristio. Na servisu za set bio je dovoljno miran i uzeo je taj period igre sa 6:4.

U drugom setu ponovno se Borna rano suočavao s break loptom, kod 2:1 Fritz je imao 30:40 koje nije iskoristio i ponovno je kažnjen u završnici seta. Kod 4:4 Borna koristi treću break loptu u tom gemu i na kraju mirno dovršava posao i prolazio u drugo kolo.

Ovo mu je bio četvrti meč s Fritzom i četvrta pobjeda. Zadnji put susreli su se prošle godine u Hertogenboschu gdje je Borna na travi bio bolji s 4:6, 6:3, 6:3.

ATP Beč, prvo kolo:
Borna Ćorić (Hrvatska) - Taylor Fritz (SAD) 6:4, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!