Nogomet

Uvertira za Dinamo: Vlašić s dva gola i asistencijom deklasirao Tulu

Matej Kačan • ponedjeljak, 26.10.2020.
Uvertira za Dinamo: Vlašić s dva gola i asistencijom deklasirao Tulu

U 12. kolu ruske Premier lige je CSKA iz Moskve s čak 5:1 svladao Arsenal Tulu, a najbolji igrač pobjednika je s dva gola i asistencijom bio Nikola Vlašić koji je u stilu najavio susret s Dinamom...

Posljednju provjeru prije susreta s Dinamom u Europskoj ligi je CSKA odradio u domaćem prvenstvu. U sklopu 12. kola Premier lige je u Moskvi s teških 5:1 nastradao Arsenal Tula, a briljirao je Nikola Vlašić.

Nakon pogotka Fedora Čalova za 1:0 iz penala pri kraju prvog dijela, Vlašić je fantastično otvorio drugo poluvrijeme s dva gola do 60. minute. U 50. je sjajno pogodio s 13 metara s lijeve strane u dalji kut nakon kombinacije s Čalovom, dok je osam minuta kasnije fantastično potegnuo u sam kut s 20 metara.

Nije tu stao jer je nakon gola Đorđevića za 3:1 Vlašić dobio loptu na lijevom krilu te je dodao za Sigurdssona koji sjajno pogađa s 15 metara. Konačnih 5:1 je postavio Oblyakov u 87. minuti.

Vlašić je odigrao svih 90 minuta, a Kristijan Bistrović je ostao na klupi. CSKA se ovom pobjedom popeo na drugo mjesto tablice s dva boda zaostatka za Spartakom i bodom ispred Zenita.

Rusija Premier liga, 12. kolo:
CSKA - Arsenal Tula 5:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!