Nogomet

Prosinečki skoro izborio bod protiv Bešiktaša, Tomas došao do pobjede

Matej Kačan • ponedjeljak, 26.10.2020.
Prosinečki skoro izborio bod protiv Bešiktaša, Tomas došao do pobjede
Foto: Pixsell

U dvostrukom programu šestog kola turske Super lige u ponedjeljak su sudjelovale momčadi hrvatskih trenera koji su ostvarili polovičan učinak. Pobjedu je upisao Stjepan Tomas sa svojim Rizesporom...

Nakon 48 minuta utakmice Denizlispora i Bešiktaša se činilo kako Robertu Prosinečkom i njegovoj ekipi prijeti prava katastrofa jer je Bešiktaš na gostujućem terenu imao 3:0, ali je do kraja domaća momčad smanjila do 3:2 i gotovo došla do boda.

Bešiktaš je do 3:0 vodstva došao preko Hutchinsona i Aboubakara iz penala te Larina, ali za goste sve nizbrdo kreće crvenim kartonom za Josefa u 67. minuti. Već u 76: je 3:1 kad je smanjio Mesanović, a konačnih 3:2 postavlja Sacko u četvrtoj minuti nadoknade.

Ostao je tako Prosinečki na tek pet bodova u šest kola i 19. mjestu tablice, dok je Bešiktaš došao do sedmog boda. Domagoj Vida je odigrao 90 minuta za pobjednike.

90 minuta je Hrvat odigrao i na drugom terenu u ponedjeljak. Rizespor Stjepana Tomasa je slavio kod Sivasspora, a Dario Melnjak je odigrao punu minutažu na lijevom beku. Baiano Fabricio je u trećoj minuti doveo goste u vodstvo, a strijelca je u prostor izbacio igrač kojeg dobro poznajemo.

Emir Dilaver je upisao asistenciju za prvi gol, dok je drugi pao na samom kraju, u nadoknadi nakon 90 minuta kad je za 2:0 pogodio Loic Remy. Rizespor je stigao do osmog boda i na petom je mjestu ljestvice.

Super liga, šesto kolo:
Denizlispor - Bešiktaš 2:3
Sivasspor - Rizespor 0:2

FOTO: Slavo Midžior/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!