Košarka

Emotivni Pavićević: 'U situaciji u kojoj se neki članovi bore za život, svaka priča o košarci je besmislena'

Branimir Korać • srijeda, 28.10.2020.
Emotivni Pavićević: 'U situaciji u kojoj se neki članovi bore za život, svaka priča o košarci je besmislena'
Foto: Pixsell

Košarkaši Mornara u petom kolu Eurokupa igraju protiv Budućnosti, ali imaju velikih problema sa zarazom koronavirusom...

Danas od 19 sati u Baru je na rasporedu dvoboj petog kola Eurokupa između Mornara i Budućnosti. Trener Mornara Mihailo Pavićević teško drži koncentraciju na utakmici.

"Moram reći da mi u ovom trenutku nije lako govoriti o košarci. Nažalost, situacija je da ne kažem alarmantna, ali nije dobra. Kao trener, ne mogu razmišljati o pripremi utakmice, nego brojim koliko ću igrača da imati treningu i tko će sljedeći, ne daj Bože, biti pozitivan. O utakmici teško mogu nešto reći, Budućnost je favorit, ima sjajnu momčad, igra odlično. Do prije sedam dana i mi smo izgledali odlično i bio sam ponosan igrama koje smo pružali, ali viša sila nas je dovela u situaciju u kojoj smo se našli. Nimalo nije lako. Još uvijek ne znamo u kojem sastavu ćemo nastupiti. Za sada sigurno bez četvorice glavnih igrača. Nadamo se da će se na tome završiti, da ćemo se vratiti normalnom radu, ali..."

Pavićević ne vidi smisao ovakvog igranja.

"Iskreno da vam kažem, sve ovo pomalo gubi smisao jer pitanje je za što se igra. Za publiku se ne igra, jer je nema. Što se sporta tiča i toga ponestaje. Bojim se da će na kraju najbolja ekipa biti ona koja bude imala sreće sa koronavirusom. Tko bude zdraviji, može računati na uspjeh. Ovo nije kritika, svi smo željeli ovo i svi smo u istoj situaciji. Ali, kada se sretnete s ovom situacijom u kojoj se neki članovi bore za život, svaka priča o košarci je besmislena", izjavio je Pavićević.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!