Tenis

Nitto ATP Finals ipak ostaje u Londonu unatoč lockdownu

Branimir Korać • nedjelja, 01.11.2020.
Nitto ATP Finals ipak ostaje u Londonu unatoč lockdownu

Britanski premijer Boris Johnson objavio je kako Velika Britanija odlazi u novi lockdown nakon što je situacija s pandemijom koronavirusa postala kritična...

U Velikoj Britaniji narednih mjesec dana bit će dozvoljeni isključivo oni najveći sportski događaji. Cijeli amaterski sport ide na čekanje.

Među događajima koji će se definitivno održati je Nitto ATP Finals, završni turnir tenisača koji će biti odigran u O2 areni u Londonu od 15. do 22. studenog.

"S obzirom na nedavno priopćenje britanskog premijera, Nitto ATP Finals nastavlja s pripremama za igranje iza zatvorenih vrata u O2 areni u Londonu. Nastavit ćemo suradnji sa svim relevantnim autoritetima na nacionalnoj i lokalnoj razini kako bi se uvjerili da su sve nužne mjere poduzete za očuvanje sigurnosti svih uključenih u turnir", stoji u priopćenju organizatora.

Mate Pavić i Bruno Soares u konkurenciji muških parova nastupit će na završnici, a vrlo blizu ulasku su i Wesley Koolhof i Nikola Mektić. Kod tenisača zasad su sigurni Novak Đoković, Rafael Nadal, Dominic Thiem, Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas i Alexander Zverev. Bio bi i Roger Federer, ali on je otkazao nastup.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisATP Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!