Rukomet

Lino Červar ostao i bez Marka Mamića, Leipzig završio u karanteni

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 02.11.2020.
Lino Červar ostao i bez Marka Mamića, Leipzig završio u karanteni
Foto: Pixsell

Leipzig je potvrdio pozitivne testove na koronavirus među igračima i cijela momčad završila je u karanteni. Igrači koji su se trebali ovaj tjedan priključiti reprezentaciji, propustit će to okupljanje...

Hrvatska rukometna reprezentacija okuplja se uoči prvih nastupa na EHF Euro Cupu, a velike probleme izborniku Lini Červaru zadaje situacija s koronavirusom koja je iz kadra izbacila poveći broj igrača.

Posljednji koji je morao otkazati dolazak na okupljanje je Marko Mamić s obzirom da su u Leipzigu zabilježeni pozitivni testovi na koronavirus te je cijela momčad završila u karanteni.

Trener Leipziga Andre Haber još u četvrtak je dobio pozitivan test na koronavirus te nije vodio momčad na gostovanju u Stuttgartu, a nakon povratka u Leipzig, zabilježeno je još nekoliko pozitivnih testova i među igračima te je cijela momčad završila u karanteni.

Leipzig je potvrdio kako to znači i da petorica reprezentativaca neće moći na okupljanje reprezentacije što znači da nastupe u reprezentativnom dresu neće imati Philipp Weber (Njemačka), Alen Milošević (Švicarska), Marko Mamić (Hrvatska), Maciej Gebala (Poljska) i Kristian Saeveras (Norveška).

"Prva domaća utakmica nakon međunarodne pauze protiv TUSEM Essena 12. studenoga uskoro će biti odgođena. Klub i liga dogovorit će se o tome u ponedjeljak", poručeno je iz kluba.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!