Nogomet

Maradonin liječnik nakon operacije: 'Osjeća se dobro, zbija šale'

Matej Kačan • četvrtak, 05.11.2020.
Maradonin liječnik nakon operacije: 'Osjeća se dobro, zbija šale'
Foto: Pixsell

Nakon što je nogometni svijet potresla vijest o tome da je Diego Armando Mardona primljen u bolnicu te da je podvrgnut operaciji na mozgu, stižu mnogo bolje vijesti. Maradonin liječnik govori da je sve prošlo u redu...

Nakon obavljene operacije na mozgu zbog hematoma, Diego Armando Maradona se oporavlja jako brzo i jako dobro. Potvrdio je to dr. Leopoldo Luque, Maradonin neurokirurg. Maradona je primljen u bolnicu zbog anemije i dehidracije i govorilo se o tome da odbija hranu zbog depresije.

No, otkriveno je unutarnje krvarenje na mozgu te je odmah otišao na operaciju, a nakon operacije nema ozbiljne štete ni posljedica i oporavak teče jako dobro.

"Diego je zbijao šale. Vrlo sam uzbuđen i sretan što ga vidim takvog", kazao je doktor potvrdivši da nema neurološke štete i posljedica za 60-godišnjeg Argentinca.

Ta je izjava potvrdila i ono što je optimistično najavio i odvjetnik "Malog Zelenog", Matias Morla. On je i negirao tvrdnje da bi Maradona mogao na Kunu ili u Venecuelu na oporavak.

"Zadnji nalaz je bio sjajan. Ostanimo jaki i izdržat ćemo ovo. Diego voli Kubu, pričao sam s Castrovim sinom. Kao i Kuba, i Venecuela je prijateljska država za Diega. No, Diegova glavai um su uz Gimnasiju", kazao je odvjetnik.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!