Košarka

Dragić: 'Imam mnogo opcija, znam da me Heat želi vratiti'

Matej Kačan • nedjelja, 15.11.2020.
Dragić: 'Imam mnogo opcija, znam da me Heat želi vratiti'

Bek Miami Heata Goran Dragić bit će slobodan igrač ove jeseni, a u razgovoru za američke medije nije otkrio ostaje li u Heatu ili odlazi...

NBA će uskoro otvoriti tržište slobodnih igrača koje bi trebalo biti siromašnije nego prethodnih godina zbog velike aktivnosti i potpisanih ugovora prošlog ljeta. No, uvijek ima zanimljivih slobodnih agenata za pojačati ekipu, a jedan od zanimljivijih ove godine je Goran Dragić.

Bek Miami Heata je bio jedna od ključnih figura pohoda Heata do finala gdje se Slovenac ozlijedio u prvoj utakmici i usmjerio seriju na mlin Lakersa, a sad mu ugovor ističe i sigurno će biti zainteresiranih. No, Dragić nije otkrio gdje će i hoće li uopće napustiti Miami.

"Znam da me Miami želi vratiti. Nadam se da sljedeće sezone možemo odraditi pohod na titulu do kraja, ali znam da je ovo sve biznis. Mnogo je opcija, vidjet ćemo. Otvoren sam za sve prijedloge i vidjet ćemo što je najbolje za moju obitelj i mene. Ali da, Miami je u vrhu", natuknuo je Dragić.

34-godišnji Slovenac je u 59 utakmica za Miami prošle sezone bilježio 16.2 poena i 5.1 asistenciju po utakmici ulazeći s klupe, a kroz prošlu se sezonu spominjao interes LA Lakersa za njegove usluge.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!