Košarka

Netsi spremaju paket za Hardena, Josh Hart: 'Ako se to dogodi, 2021. je njihova'

Matej Kačan • ponedjeljak, 16.11.2020.
Netsi spremaju paket za Hardena, Josh Hart: 'Ako se to dogodi, 2021. je njihova'

Sve su glasnija nagađanja o novoj razmjeni koja bi trebala poremetiti odnose snaga u NBA ligi, onoj Jamesa Hardena u Brooklyn Netse. Ne žele mnogi u ligi vidjeti taj scenarij...

Nakon velikih promjena u Houston Rocketsima, vrlo su glasna nagađanja o tome da i James Harden traži izlaz iz ekipe. Kao najspominjanija destinacija isplivali su Brooklyn Netsi koji žele stvoriti novu veliku trojku.

Naime, u Brooklynu već stanuju Kevin Durant i Kyrie Irving te bi dolazak najboljeg strijelca lige i nekadašnjeg MVP-a stvorio ekipu velikih imena. Netsi imaju dovoljno solidnih i mladih igrača te izbora na draftu da slože primamljiv paket za Rocketse ako Harden izrazi želju za odlaskom.

Što bi to značilo za ostatak lige, prilično jasno je izrazio Josh Hart. Mladi bek Pelicansa bio je dio razmjene koja je dovela Anthonyja Davisa u Lakerse i naslov natrag u LA pa isto proriče i Netsima ako se posao realizira.

"Već sam prebolio 2020., ali ako James ode u Brooklyn, onda ćemo se vidjeti 2022. jer je 2021. već njihova", napisao je Hart na Twitteru.

No, neće sve biti tako jednostavno jer je Harden s Durantom već igrao u Thunderu te su ostali na samo jednom finalu, a reunion "Brade" s još jednom zvijezdom iz tih vremena u Thunderu, Russellom Westbrookom nije baš prošao najbolje u Rocketsima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!