Nogomet

Dalić aktivirao Škorićev pretpoziv

Matej Kačan • ponedjeljak, 16.11.2020.
Dalić aktivirao Škorićev pretpoziv
Foto: Pixsell

Hrvatska reprezentacija ima problema s rotacijom na stoperima, pa je Zlatko Dalić aktivirao pretpoziv za kapetana Osijeka Milu Škorića koji će se već danas priključiti ekipi...

Uslijed velikih nevolja s izostancima stopera, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić odlučio je momčad pojačati još jednim obrambenim igračem za susret protiv Portugala u utorak. Tako je pretpoziv aktiviran kapetanu Osijeka Mili Škoriću.

Domagoj Vida je zaražen koronavirusom, Marin Pongračić nije spreman za 90 minuta i tek se vraća nakon mononukleoze, a povratak Dejana Lovrena nakon kartona dolazi uz izostanak Duje Ćaleta-Cara.

Zato je Dalić u jednakom deficitu stopera kao i u Švedskoj kad je morao improvizirati i završiti s Bronom Barišićem i Melnjakom, dva lijeva bočna igrača od kojih je jedan "glumio" centralnog braniča i Škorić će pojačati tu poziciju.

Njemu je pretpoziv aktiviran u nedjelju, a već u ponedjeljak se treba pridružiti ekipi jer je susret s Portugalom na Poljudu već u utorak. 29-godišnji stoper dosad ima tri nastupa za izabranu vrstu.

FOTO: Marko Jurinec/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!