Tenis

Novak Đoković rutinskom pobjedom započeo nastup na ATP Finalsu

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 16.11.2020.
Novak Đoković rutinskom pobjedom započeo nastup na ATP Finalsu

Novak Đoković krenuo je odličnim nastupom i pobjedom na ATP Finalsu. Prvi protivnik bio mu je Diego Schwartzman kojeg je svladao u dva seta...

Diego Schwartzman i dalje je u čekaonici za osvajanje barem seta protiv Novaka Đokovića van zemljane podloge. Argentinac je dva puta stvorio probleme Đokoviću na zemlji, ali na bržim podlogama, nema nikakve šanse.

Tako je bilo i u prvom kolu ovogodišnjeg izdanja ATP Finalsa, podloga koja Schwartzmanu ne odgovara i Đokovićeva glatka pobjeda.

Argentinac je prvi stigao do breaka, poveo je s 2:1 i tu se Đoković probudio. Odmah je vratio break te napravio još jedan u završnici seta za 5:3. Na servisu za set nije imao problema.

Drugi set bio je još jednostavniji za Đokovića koji je potpuno dominirao. Schwartzman se nije niti okrenuo, a već je gubio 5:1. Takvu prednost Đoković ne ispušta te je mirno i bez ikakvih problema završio meč.

Đoković je krenuo glatkom pobjedom i bez velikog utroška energije, a Schwartzmanu neće biti nimalo lako u ovoj skupini u kojoj je svakako autsajder.

Skupina Tokio 1970, prvo kolo:
Novak Đoković (Srbija, 1) - Diego Schwartzman (Argentina, 8) 6:3, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!