Tenis

Zverev: 'Ako ovako nastavim igrati, neću nikoga pobijediti do kraja tjedna'

Branimir Korać • utorak, 17.11.2020.
Zverev: 'Ako ovako nastavim igrati, neću nikoga pobijediti do kraja tjedna'

Alexander Zverev nije dobro krenuo na ATP Finalsu u Londonu. U susretu prvog kola grupne faze poražen je od Daniila Medvedeva sa 6:3, 6:4...

Alexander Zverev očekivao je više od prvog nastupa u skupini ATP Finalsa. Prvi protivnik bio je Daniil Medvedev, no Zverev nije bio na potrebnoj razini, Rus je zasluženo slavio.

"Moj servis nije bio na potrebnoj razini, sve u svemu nije to bio dobar meč za mene. Od početka sezone bio je to sigurno jedan od mojih najlošijih mečeva. Svaka čast Daniilu, napravio je što je trebao. Možda je u početku bio malo nervozan, ali kasnije je došao na svoju razinu. Nije to bilo dovoljno s moje strane za pobjedu protiv Top 10 igrača", priznao je Zverev.

Novak Đoković s druge strane nije imao problema protiv Diega Schwartzmana.

"Novak je Novak, on dominira. Međutim ja moram gledati sebe, moram igrati bolje. Ako ovako nastavim igrati, neću nikoga pobijediti do kraja tjedna. Ne mogu si dopustiti poraz, moram pobijediti Diega i moram pobijediti onda i Novaka ako želim zadržati šanse za polufinale. Pokušat ću, ali s ovakvom igrom bit će teško."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!