Rukomet

Koronavirus u redovima Meškova, odgođen susret protiv Flensburga

Mihaela Bradovski • srijeda, 25.11.2020.
Koronavirus u redovima Meškova, odgođen susret protiv Flensburga
Foto: Pixsell

Današnji dvoboj rukometne Lige prvaka između Meškov Bresta i Flensburga je odgođen zbog pojave koronavirusa među igračima Meškova...

Nastavljaju se problemi s pozitivnim testovima na koronavirus u europskim rukometnim natjecanjima. Kada se činilo da bi se možda napokon moglo odigrati kompletno kolo u Ligi prvaka, odgođen je susret između Meškov Bresta i Flensburga.

Susret je bio na rasporedu danas, ali nakon što je zabilježen pozitivan test u redovima Meškova, EHF je odlučio ipak odgoditi utakmicu.

Testiranje je obavljeno u subotu nakon ligaške utakmice koju je Meškov odigrao te je utvrđena zaraza nakon čega su u EHF-u reagirali i odlučili odgoditi utakmicu za kasniji termin.

Testiranje obavljeno u momčadi Flensburga potvrdilo je kako u njemačkom sastavu nema pozitivnih na koronavirus.

"Tužni smo što se još jedna utakmica mora odgoditi. Ali što se tiče toga, zdravlje igrača i zaposlenika je najvažnije, uključujući i sportski uspjeh. Do sada su svi rezultati naših testova bili negativni. Nadamo se da ćemo sljedeće utakmice moći odraditi pod ovim teškim uvjetima u EHF Ligi prvaka i u Bundesligi. Takvo otkazivanje neposeedno prije puta također zahtijeva visok stupanj fleksibilnosti i predstavlja nam logističke izazove s kojima se moramo suočiti ovih dana", istaknuo je direktor Flensburga Dierk Schmäschke.

FOTO: Marko Dimić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!