Nogomet

Livaković: 'Nije nas poremetio poraz od Osijeka'

Matej Kačan • četvrtak, 26.11.2020.
Livaković: 'Nije nas poremetio poraz od Osijeka'
Foto: Pixsell

Vratar i kapetan Dinama Dominik Livaković protiv Wolfsbergera očekuje jednu tešku utakmicu i velik ulog, ali govori da Dinamo nije uzdrman porazom od Osijeka...

Po dolasku u Klagenfurt je održana i konferencija za medije prije susreta Wolfsbergera i Dinama, a u ime Modrih su na pitanja odgovarali Zoran Mamić i kapetan Dominik Livaković. Nakon početnog izlaganja trenera, svoju je najavu dao i Livaković.

"Očekujem tešku utakmicu s obzirom na to da je ulog velik i nama i njima. Oni su dobri i disciplinirani i sigurno je da će biti teško. No, moramo biti dobri i disciplinirani i idemo na pobjedu."

Dinamo je u dvoboju na vrhu tablice u HT Prvoj ligi izgubio od Osijeka, ali Livaković kaže da to nije uzdrmalo ekipu. Ono za što se mogu uhvatiti jest prvi susret i pobjeda protiv Austrijanaca.

"Nije nas to poremetilo, ne može nas jedan poraz poremetiti. U HNL-u smo dobro gurali, kao i u Europi i ne može nas jedan poraz uzdrmati. Izvukli smo pouke i vjerujem da ćemo biti bolji. U prošloj utakmici smo i mi i Wolfsberger imali neke probleme, ali smo bili strpljivi i nagradilo nas je", završio je Livaković.

RTLplay donosi biografsku dramu o nogometnom geniju Diegu Maradoni.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!