Košarka

NBA odgodila All-Star vikend, Indianapolis će biti domaćin 2024.

Matej Kačan • četvrtak, 26.11.2020.
NBA odgodila All-Star vikend, Indianapolis će biti domaćin 2024.

Zbog gustog rasporeda i manjeg broja utakmica u NBA ligi te skraćene sezone, All-Star vikend 2021. se neće održati, dok će Indianapolis svoje domaćinstvo odraditi 2024. godine...

Zgusnut raspored i manji broj utakmica u NBA ligi rezultirali su jednim presedanom, alii pak očekivanom odlukom. 2021. neće biti All-Star vikenda, a Indianapolis koji je trebao biti domaćin će to "odraditi" 2024. godine.

Vikend u kojem se sve zvijezde NBA lige skupljaju na jednom mjestu trebao je biti od 12. do 14. veljače, ali ukidanje te mini pauze daje ligi fleksibilnost u rasporedu. Također, pandemija koronavirusa onemogućava sigurno organiziranje događaja s toliko osoba sa svih strana države.

Pacersi i NBA su tako najavili da će Indianapolis svoje domaćinstvo dobiti 2024. godine. Tako će 2021. biti prva godina bez All-Star utakmice nakon 1999. godine kad je sezona krenula kasnije zbog lockouta.

Ipak, NBA je najavila da će određenih proslava i događanja biti, ali će planove za to objaviti kasnije. Svakako je u planu neki oblik odavanja poštovanja igračima koji imaju najbolje sezone i koji bi inače bili izabrani u All-Star momčadi.

Sezona će krenuti 22. prosinca, a trebala bi završiti do ljeta i Olimpijskih igara i raspored je vrlo zgusnut. Igrat će se zato 10 utakmica manje, a tradicionalna pauza od tjedan dana zbog All-Stara dodatno bi otežala slaganje rasporeda. Također, treba računati i na pokoju odgođenu utakmicu zbog koronavirusa pa će dodatni tjedan dati priliku za nadoknade.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAKoronavirus
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!