Nogomet

Inter će kazniti Vidala zbog crvenog kartona

Matej Kačan • četvrtak, 26.11.2020.
Inter će kazniti Vidala zbog crvenog kartona

Interu se nije svidjelo ponašanje veznog igrača Artura Vidala koji je protiv Real Madrida dobio crveni karton zbog prigovora sucu pa će Čileanac biti i interno kažnjen...

Uz to što je dobio crveni karton, suspenziju koja ide s tim i kaznu od Uefe koja je predviđena za isključene igrače, Arturo Vidal će dobiti i kaznu od svog Intera. Čileanac je u porazu od Real Madrida ekspresno dobio dva žuta kartona.

Pao je u šesnaestercu nakon duela s Lukom Modrićem te je tražio kazneni udarac, a kad Anthony Taylor nije pokazao na bijelu točku, Čileanac je eksplodirao. Počeo se unositi u lice sucu koji je zbog prigovora prvo pokazao jedan, a samo nekoliko sekundi kasnije i drugi žuti karton.

Iz Intera očito ne odobravaju takvo ponašanje kojim je Vidal svoju momčad ostavio na cjedilu i s igračem manje dok je lovila zaostatak od 1:0, a susret je na kraju završio s 2:0 za španjolsku ekipu.

Zato La Gazzetta dello Sport prenosi da će i klub kazniti Vidala nakon poteza koji je kumovao tome da je Inter ostao na dnu grupe B Lige prvaka sa samo dva boda, šest zaostatka za vodećim Gladbachom i pet manje od Reala. Prolazak skupine tako je sve dalje i Antonio Conte je pod sve većim pritiskom.

RTLplay donosi biografsku dramu o nogometnom geniju Diegu Maradoni.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!