Nogomet

Trojica igrača Rijeke još uvijek pozitivna na koronavirus

Mihaela Bradovski • utorak, 01.12.2020.
Trojica igrača Rijeke još uvijek pozitivna na koronavirus
Foto: Pixsell

Uoči odlaska na gostovanje u San Sebastian kod Real Sociedada, Riječani su odradili testiranje na koronavirus i još uvijek su tri igrača pozitivna...

Simon Rožman i dalje ima problema sa slaganjem momčadi. Naime još uvijek nije čista slika što se tiče zarazom koronavirusom s obzirom da su još uvijek trojica igrača pozitivna.

Ovim putem obavještavamo javnost da su nakon novog kruga testiranja s današnjim danom (1. prosinca 2020.) trojica igrača Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka pozitivno na virus korone (COVID-19).

Važno je naglasiti da nakon posljednjeg kruga testiranja nema novih pozitivnih igrača na virus korone, već se radi o igračima koji su već ranije odradili period samoizolacije, ali zbog pozitivnog nalaza neće biti na raspolaganju.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR), ne možemo objaviti identitet osoba pozitivnih na koronavirus, stoji u priopćenju.

Problem je i s Gnezdom Čerinom i Kulenovićem koji su morali napustiti igru protiv Osijeka tako da Rožman ponovno ima puno briga uoči europskog ispita.

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!