Nogomet

Kutak za kladioničare: Dinamo neće izgubiti u Rotterdamu

Branimir Korać • četvrtak, 03.12.2020.
Kutak za kladioničare: Dinamo neće izgubiti u Rotterdamu
Foto: Pixsell

Dan u znaku Europske lige, danas su na rasporedu susreti petog kola. Dinamo ima priliku osigurati mjesto u šesnaestini finala...

Rangers - Standard Liege

Rangersi dočekuju na svom travnjaku Standard iz Liegea i očekuju pobjedu s kojom će potvrditi mjesto u šesnaestini finala Europske lige. Rangersi su ove sezone najbolja škotska momčad, ostavili su iza sebe Celtic koji ima velikih problema, a osim toga izgledaju odlično i u Europi gdje su u skupini s Benficom došli nadomak prolaza. Škotima više nije bitno samo izboriti prolaz jer će to gotovo sigurno uspjeti, važno je i plasirati se dalje s prvog mjesta kako bi u ždrijebu bili nositelji. Zato u zadnja dva kola ne smiju kiksati.

Prognoza: Pobjeda Rangersa

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Rangersa 1.50, neriješeno 4.80, pobjeda Standarda 8.00

CSKA - Wolfsberger

Kreće rasplet u Dinamovoj skupini. Moskovski CSKA nalazi se na dnu s tri boda, ali još uvijek nije izgubio nadu u prolaz dalje. Moskovljani sigurno nisu najlošija momčad skupine, imali su dosad problema s realizacijom, a sada na svom travnjaku čekaju Wolfsberger u susretu u kojem moraju slaviti. Austrijance smo vidjeli u dva susreta s Dinamom, CSKA u jednom susretu s Modrima i teško je za povjerovati da Rusi ovdje ne mogu do pobjede. Vjerujemo da će slaviti, možda čak i glatko.

Prognoza: Pobjeda CSKA

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda CSKA 1.65, neriješeno 3.80, pobjeda Wolfsbergera 5.00

Feyenoord - Dinamo

Dinamo ima priliku potvrditi prolaz u šesnaestinu finala. Pobjeda ga sigurno vodi dalje, remi ga približava i jedno mu poraz ne odgovara. Feyenoord ima dosta problema s izostancima dok je Dinamo kompletan, Nizozemci su već gubili na svom travnjaku i to ružno protiv Wolfsbergera, imali smo ih priliku vidjeti na djelu i za vikend protiv Utrechta i nisu bauk. Dinamo definitivno može do pobjede u Rotterdamu, a mi vjerujemo da, u najmanju ruku, neće izgubiti.

Prognoza: Neriješeno ili pobjeda Dinama

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Feyenoorda 2.40, neriješeno 3.80, pobjeda Dinama 3.20, pobjeda Feyenoorda ili neriješeno 1.45, pobjeda Dinama ili neriješeno 1.75

Sanjin Strukić/PIXSELL

RTLplay donosi biografsku dramu o nogometnom geniju Diegu Maradoni.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!