Nogomet

Velkovski: 'Dobro smo se branili, onako kako je trener i tražio'

Branimir Korać • petak, 04.12.2020.
Velkovski: 'Dobro smo se branili, onako kako je trener i tražio'
Foto: Pixsell

Rijeka je odigrala jako dobru utakmicu u gostima u San Sebastianu gdje je remizirala protiv Real Sociedada 2:2...

Malo toga išlo je Riječanima zu korist uoči dvoboja u San Sebastianu. Čekala ih je vodeća momčad La Lige, momčad kojoj su bodovi bili iznimno važni zbog prolaaska u šesnaestinu finala i sve to još sa svim glavnim adutima.

Međutim Rijeka je odigrala još jednu hrabru utakmicu i zasluženo odnijela remi. Odigrala je 2:2, hrabro se branila i na kraju frustrirala objektivno snažnijeg protivnika.

"Znali smo da će biti teška utakmica, da se moramo dobro postaviti u obrani i iskoristiti naše kontre. Iz dvije kontre i stigla su dva gola nakon što smo iznudili korner, tu smo iskoristili našu visinu i zabili dva gola. U obrani, jedan njihov gol bio je stvarno odličan, kod drugog su imali malo sreće jer se lopta odbila od Tomečaka pod gredu, ali možemo biti zadovoljni bodom. Sociedad je baš dobra ekipa, klasična španjolska i ugurao nas je u 16 metara kako bi se reklo. Međutim mi smo se dobro branili, onako kako nam je trener i objasnio. Mislim da smo zasluženo došli do boda", istaknuo je Darko Velkovski koji je bio strijelac i ujedno tako postigao svoj prvi pogodak u dresu Riječana.

Potvrdu sjajne igre Rijeka sada treba tražiti u HNL-u gdje je čeka još jedan vrlo jak protivnik, ide u goste Hajduku na Poljud.

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!