Nogomet

Dinamovi igrači nakon pobjede: 'Šteta zbog primljenog gola'

Mihaela Bradovski • petak, 11.12.2020.
Dinamovi igrači nakon pobjede: 'Šteta zbog primljenog gola'
Foto: Pixsell

Dinamo je u zadnjem kolu grupne faze Europske lige ugostio moskovski CSKA i upisao pobjedu 3:1. Igrači su bili zadovoljni pobjedom, ali nesretni zbog primljenog gola...

Jedan od onih koji su odigrali sve utakmice na visokoj razini je Joško Gvardiol. Mladi branič Dinama protiv CSKA je stigao i do svog prvog gola.

"Sretni smo radi pobjede, drago nam je što smo ostvarili pozitivan rezultat. Još am sretniji radi prvog pogotka, ali ono za čim žalim je taj primljeni gol. Do prije godinu dana sanjao sam o ovakvim nastupima, s 18 godina to mi se ostvarilo. Nemam želje u ždrijebu, koga god da izvučemo neće mu biti lako protiv nas."

Odličnu utakmicu odigrao je Mislav Oršić koji je protiv Moskovljana bio najopasniji Dinamov igrač.

"Od početka do kraja odigrali smo stvarno jako dobro. Ušli smo agresivno i jako jer smo htjeli europsku godinu završiti na dobar način. Na žalost primili smo gol, nismo uspjeli izdržati, ali pobjeda je najbitnija. Ovo je drugi put u tri godine da smo uspjeli prezimiti u Europi, to je stvarno za cijeli klub veliki uspjeh. Moramo nastaviti dobro raditi, dobro se pripremiti jer nas čekaju veliki izazovi u Europi. Želimo biti bolji nego prošli put u završnici. Svejedno nam je, koga god izvučemo mislim da smo ravnopravan protivnik."

Jako dobar posao odradio je i Lirim Kastrati, također strijelac jednog pogotka.

"Jako sam zadovoljan zbog pobjede, ali žao mi je zbog primljenog gola zbog Livija, ima stvarno Top sezonu. Najbitnije je da smo pobijedili, pokazali smo kakvu ekipu imamo i što možemo napraviti. Nikada nemam pritisak da ulazim u utakmicu i da moram zabiti gol. Bitno je pobijediti, a tko zabije gol manje je bitno. Najbitnije je da nastavimo na ovaj način. Bit će teško, ali moramo se fokusirati na sebe, da se dobro pripremimo i nastavimo u ovakvoj formi."

RTLplay donosi biografsku dramu o nogometnom geniju Diegu Maradoni.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!