Rukomet

Šoštarić: 'Nema euforije kada smo pobjeđivali, tako ni sada nema nikakve tragedije'

Mihaela Bradovski • subota, 12.12.2020.
Šoštarić: 'Nema euforije kada smo pobjeđivali, tako ni sada nema nikakve tragedije'

Hrvatska nije imala nikakve šanse protiv Norveške. Jednostavno kvalitetnije Norvežanke sa širim rosterom upisale su visoku pobjedu...

Nenad Šoštarić od početka je spuštao loptu na zemlju. Šoštarić i sada vjeruje kako treba ostati na zemlji i ne treba raditi tragediju, svjestan je i sam kako je ovdje u pitanju bila i kvaliteta protivnika i umor.

"Činjenica je da smo odigrali odličnih 40 minuta protiv Norveške i jednostavno se vidio pad snage s obzirom da smo odigrali pet utakmica u deset dana. Kao što sam rekao da nema euforije kada smo pobjeđivali, tako ni sada nema nikakve tragedije. Odigrali smo utakmicu 40 minuta na dobrom nivou i sada je samo bitno da se primirimo i rekuperiramo ova dva dana i da se totalno posvetimo utakmici s Njemačkom."

Dora Krsnik borila se od početka do kraja susreta, ali i ona je bila svjesna kako je umor odigrao veliku ulogu.

"Stvarno šteta, jako smo se dobro držale prvih 40 minuta, mislim da smo odigrale odlično na njihov postavljeni napad dok smo mogli s njima trčati. Odlično smo se branili, a najviše problema imali smo s tom njihovom kontrom i polukontrom. Osjetio se umor, nismo nikada imali toliko izgubljenih lopti u napadu."

Slijedi Njemačka, u tom susretu Hrvatska će odlučivati o putniku u polufinale.

"Dok smo ovdje, idemo dan po dan. Ovo treba zaboraviti, ono što je bilo dobro trebamo izvući za Njemačku, a ono što nije bilo dobro trebamo popraviti. Uvijek kažem da mi možemo obećati da ćemo se boriti, dati sve od sebe i vjerovati u sebe."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!