Nogomet

Osijek domaćin Rijeci u četvrtfinalu Kupa, Hajduk ili Zagreb na Goricu

Matej Kačan • ponedjeljak, 21.12.2020.
Osijek domaćin Rijeci u četvrtfinalu Kupa, Hajduk ili Zagreb na Goricu
Foto: Pixsell

U prostorijama HNS-a su izvučeni parovi četvrtfinala Kupa, a među najboljih osam ćemo gledati veliki dvoboj Osijeka i Rijeke na Gradskom vrtu...

Kako prenosi službena stranica NK Osijek, četvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa donijet će nam veliki dvoboj između Osijeka i Rijeke na Gradskom vrtu. Odlučeno je to nakon izvlačenja u prostorijama HNS-a.

U ostalim parovima će Gorica igrati s boljim iz susreta Hajduka i Zagreba, dok će Slaven Belupo u slučaju pobjede nad GOŠK-om ići na Dinamo. Dvoboj dva niželigaša Oriovca i Rudara će iznjedriti protivnika za pobjednika susreta Šibenika i Istre 1961.

Podsjećamo, susret Osijeka i Rijeke bit će repriza polufinala Kupa 2019/20 koje je bilo druga nogometna utakmica u Hrvatskoj nakon pauze zbog koronavirusa. Osijek je tad na Rujevici poveo s 2:0, ali je Rijeka napravila veliki preokret nakon kojeg se i danas vuku sudački repovi, a na kraju je i osvojila Kup u Šibeniku protiv Lokomotive.

Osijek je u HT Prvoj ligi trenutno na diobi prvog mjesta s 33 boda, dok je Rijeka četvrta s 13 bodova manje, ali i pet odigranih utakmica manje. Susret bi se trebao odigrati 3. ožujka 2021. godine.

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!