Košarka

Paul George o najvećem porazu Clippersa: 'Nije velika stvar'

Matej Kačan • ponedjeljak, 28.12.2020.
Paul George o najvećem porazu Clippersa: 'Nije velika stvar'

U izostanku Kawhija Leonarda najbolji igrač Clippersa je Paul George koji u rekordno visokom porazu LA Clippersa ne vidi ništa dramatično, ali preuzima odgovosrnost...

Los Angeles Clippersi su u nedjelju upisali najveći poraz u svojoj povijesti. Clippersi su odigrali povijesno lošu utakmicu te nisu imali šanse protiv Dallas Mavericksa i već na poluvremenu su gubili s 50 razlike, što je i najveća razlika na poluvremenu u povijesti.

No, sinoć najbolji pojedinac u redovima Clippersa Paul George ne vidi u tom porazu ništa dramatično i zaziva da se dignu glave i nastavi dalje.

"Nije neka velika stvar. Isprašili su nam tur, ali to je samo jedan dan. Nismo bili spremni, nismo se pripremili. To je moja odgovornost, bit ćemo spremni za sljedeću utakmicu", kazao je George koji je dio poraza vidio i u rasporedu za Božić:

"Teška je situacija putovati na Božić. Nadam se da su svi uživali u blagdanima i to je jedan od razloga za loš dan", rekao je George nakon poraza od 51 poena razlike koji je najveći u povijesti Clippersa. Ipak, još jedna olakotna okolnost je izostanak Kawhija Leonarda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!