RTL video

[VIDEO] Duvnjak: 'Jako teška utakmica, ovako protiv Angole ne smijemo'

Matej Kačan • petak, 15.01.2021.
[VIDEO] Duvnjak: 'Jako teška utakmica, ovako protiv Angole ne smijemo'

Da Hrvatska iz remija s Japanom mora izvuči pouke se slaže i kapetan Doagoj Duvnjak koji je dobrom dionicom u nastavku uvelike pomogao povratku i bodu...

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak probudio se u drugom dijelu utakmice protiv Japana u kojem je Hrvatska stigla zaostatak, ali je svjestan da se s ovakvom igrom ne smije nastaviti.

"Jako teška utakmica, na kraju smo sretno i spretno osvojili bod. Jedna dobra opomena i škola za nastavak turnira. Prije svega moram čestitati Japanu koji je odigrao odlično. Jako loše smo krenuli, razbili su našu 5-1 obranu i jako su nas raširili, radili nam velike probleme. Drugo poluvrijeme je izgledalo malo bolje, vratili smo se u igru, osvojili smo bod, a vidjet ćemo hoće li nešto značiti. Ovo je dobra škola i ovako protiv Angole ne smijemo", naglasio je kapetan.

Hoće li protiv Angole biti lakše, Duvnjak nije htio prognozirati jer i Afrikanci su pokazali dobre stvari na otvaranju.

"Ne znam jeste li gledali današnju utakmicu, to su sve ekipe koje igraju rukomet. Znam da su svi očekivali da ćemo i danas pobijediti s deset razlike, ali nažalost to nije tako. Od prve do zadnje minute moramo igrati našu igru. Danas to nije bio slučaj, ali turnir je dug i sigurno će biti bolje protiv Angole", poručio je Duvnjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!