Rukomet

Berge: 'Drago mi je zbog pobjede, malo sam razočaran, ali i zadovoljan'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 21.01.2021.
Berge: 'Drago mi je zbog pobjede, malo sam razočaran, ali i zadovoljan'
Foto: Pixsell

Nakon što je svladala Portugal, Norveška je zadržala šanse za prolazak u četvrtfinale. Pobjeda nije izborena lako, ali bodovi su najvažniji...

Norveška je izvukla pobjedu protiv Portugala, slavila je 29:28, ali ponovno nije bila naš tako uvjerljiva, Christian Berge nakon susreta nije bio posve zadovoljan.

"Sjedim s pomiješanim osjećajima. Mislim da smo ponekad dobri, a onda se ponekad izgubimo. Moramo priznati i kako smo igrali protiv dobre momčadi", govorio je nakon susreta.

Sander Sagosen ponovno je vukao svoju momčad, a nakon susreta vrlo brzo je zaboravio ono što je bilo.

"Sada je bitno samo ono što je ispred nas. Vratit ćemo se u hotel i regenerirati se, za dva dana nam slijedi nova jako teška utakmica. Sve što je bilo moramo ostaviti iza sebe."

Berge je žalio za razdobljima kada sui Norvežani stjecali prednost.

"Sredinom utakmice imali smo četiri gola prednosti i činilo se da možemo prelomiti susret, ali dva puta su nam se događale crne rupe", kaže Berge i dodaje:

"Utakmica je bila vrlo brza i teška, šteta je što smo ispustili tu kontrolu u drugom dijelu, dva puta bolako zarađene dvije minute skupo su nas stajale. Drago mi je da smo pobijedili, malo sam razočaran, ali i zadovoljan."

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!