Rukomet

Rukomet na RTL-u: Hrvatska protiv Argentine igra za četvrtfinale SP-a

Branimir Korać • subota, 23.01.2021.
Rukomet na RTL-u: Hrvatska protiv Argentine igra za četvrtfinale SP-a
Foto: Pixsell

Važan dan za hrvatsku rukometnu reprezentaciju. Pobjedom protiv Argentine Hrvatska može osigurati prolazak u četvrtfinale Svjetskog prvenstva...

Nekako se i prije početka Svjetskog prvenstva ta Argentina spominjala kao protivnik protiv kojeg Hrvatska vadi vizu za četvrtfinale. Znalo se da je u skupini s Danskom reprezentacija broj dva i da će pobjeda protiv nje, uz uredno odrađen posao protiv slabijih protivnika, biti potrebna i dovoljna za četvrtfinale.

Tako je i bilo. Argentina je tu, Hrvatska ima bod više i treba pobjedu u ovom susretu. Poraz i remi jako joj kompliciraju stvari, s porazom Hrvatska u zadnjem kolu više ne ovisi samo o sebi i mora čekati pomoć Katarana, a s remijem u zadnjem kolu mora svladati Dansku ili ponovno navijati za Katar.

Da ne bi bilo nepotrebnog kompliciranja i živciranja, najbolje je svladati Argentinu i onda u zadnjem kolu s Dancima odlučivati tko će u četvrtfinale s prvog mjesta. Ovaj vrlo važan dvoboj na rasporedu je danas od 18 sati, a prijenos je na RTL-u.

Naravno, kako tradicija nalaže, od 16:45 budite s nama uz emisiju Vrijeme je za rukomet koja će nas dopratiti do prijenosa dvoboja Hrvatske i Argentine. Nastavak emisije slijedi nakon večernjeg dvoboja.

Prvi prijenos bit će odrađen od 15:30 i to na RTL 2 gdje možete pratiti dvoboj između Urugvaja i Španjolske. Urugvajci su amaterska družina koja je kvalitetom najslabija u glavnoj rundi te ćemo je ovdje prvi put upoznati. Španjolska je, naravno, veliki favorit.

U terminu u kojem igra Hrvatska, na RTLplayju možete pratiti dvoboj između Poljske i Mađarske, a na istom mjestu od 20:30 sati pratite kako će se Japanci suprotstaviti Dancima.

U tom zadnjem terminu od 20:30 sati na glavnom RTL-ovom programu u izravnom prijenosu bit će dvoboj Njemačke i Brazila.

Sretno Hrvatska!

Pregled prijenosa

15:30 Urugvaj - Španjolska RTL 2

18:00 Poljska - Mađarska RTLplay
18:00 Argentina - Hrvatska RTL

20:30 Njemačka - Brazil RTL
20:30 Japan - Danska RTLplay

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!