Ostali sportovi

Poirier nokautirao McGregora u drugoj rundi

Matej Kačan • nedjelja, 24.01.2021.
Poirier nokautirao McGregora u drugoj rundi

Iako je sad već legendarni Conor McGregor bio veliki favorit u svom povratku u kavez na UFC 257 priredbi, Dustin Poirier je načinio veliko iznenađenje i slavio nokautom...

Središnja borba UFC 257 eventa održala se u lakoj kategoriji između Dustina Poiriera i Conora McGergora se vratio iz mirovine kao veliki favorit, ali je sjajna borba ponudila i veliko iznenašnje. Naime, Poirier je slavio nokautom u drugoj rundi.

Izgledao je McGregor dobro do sredine druge runde kad ga Poirier ruši na pod i serijom udaraca tjera suca na prekid borbe te prvi poraz nokautom u karijeri velikog Irca koji se za ovu borbu vratio u kavez nakon godinu dana.

Ova dva borca su sad na 1:1 u međusobnim susretima, a u izjavama nakon meča su odisali sportskim duhom te su najavili da bi ovo mogli i ponoviti. Kontroverze koje prate Irca u njegovim borbama ovaj put su izostale, odnos njega i Poiriera odisao je poštovanjem.

Svoj UFC debi je odradio Michael Chandler koji je protiv Dana Hookera slavio nokautom u prvoj rundi te je pokazao svoju vrijednost u najjačoj organizaciji svijeta jer se dosat borio samo u Bellatoru, a odmah je najavio da ide po najjače. Spomenuo je imene McGregora i Poiriera koji su bili glavna borba večeri, a dotaknuo se i Khabiba Nurmagomedova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!