Rukomet

Rukomet na RTL-u: Dan odluke, Hrvatska prvo navija za Katar

Branimir Korać • ponedjeljak, 25.01.2021.
Rukomet na RTL-u: Dan odluke, Hrvatska prvo navija za Katar
Foto: Pixsell

Večeras ćemo znati je li za hrvatsku rukometnu reprezentaciju završen put na Svjetskom prvenstvu ili se on nastavlja. Na rasporedu je posljednje kolo glavne runde natjecanja...

Nakon onog prvotnog osjećaja šoka poslije poraza od Argentine, u hrvatskoj reprezentaciji i javnosti nekako se javila nada da bi Hrvatska ipak mogla dobiti priliku sama odlučiti o svojoj sudbini. U ovom trenutku ključeve njene sudbine u svojim rukama drže Argentina i Katar te se Hrvatska nada kako Argentinci neće odigrati još jednu veliku utakmicu i odnijeti pobjedu.

Samo je jedna opcija koja drži Hrvatsku u igri još i tijekom susreta s Dancima. Argentina mora izgubiti od Katara. Svaki drugi ishod znači kraj hrvatskim nadanjima i ostvarenja sna za Argentinu.

Dvoboj između Argentine i Katara tako je nenadano za nas postao susret gotovo jednako važan kao i onaj Danske i Hrvatske. Predigru Dancima i Hrvatima u izvedbi Argentine i Katara pratite od 18 sati na RTL 2.

Hrvatska i Danska sastaju se u zadnjem terminu što znači da će Hrvatska prvi put uopće na ovom Prvenstvu igrati izvan termina od 18 sati. Susret počinje od 20:30, a pratite ga na RTL-u.

S obzirom na novi termin, mijenja se i termin emisije Vrijeme je za rukomet. Emisija počinje u 19:30 sati odmah iza RTL Danas te traje sve do početka dvoboja između Hrvatske i Danske. Drugi dio emisije tradicionalno je nakon završetka zadnjeg susreta dana, a to je ovaj put upravo susret između Hrvatske i Danske.

Ova dva dvoboja su nam definitivno u fokusu, ali nisu jedini susreti koji će biti u izravnom prijenosu.

Od 15:30 na RTL 2 pratite prijenos dvoboja između Brazila i Urugvaja, a paralelno sa susretom Argentine i Katara, na RTLplayju možete pratiti borbu za prvo mjesto u drugoj skupini gdje se sastaju Španjolska i Mađarska.

Od 20:30 sati, također na RTLplayju u izravnom prijenosu je dvoboj između Poljske i Njemačke.

Raspored prijenosa

15:30 Brazil - Urugvaj RTL 2

18:00 Španjolska - Mađarska RTLplay
18:00 Argentina - Katar RTL 2

20:30 Poljska - Njemačka RTLplay
20:30 Danska - Hrvatska RTL

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!