Rukomet

Rukomet na RTL-u: Četiri reprezentacije odlučuju o putnicima u finale

Branimir Korać • petak, 29.01.2021.
Rukomet na RTL-u: Četiri reprezentacije odlučuju o putnicima u finale
Foto: Pixsell

Ulazimo u samu završnicu Svjetskog prvenstva u Egiptu gdje nas danas čekaju polufinalne utakmice. Četiri reprezentacije, četiri velikana nalaze se u borbi za ulazak u finale...

Nitko ne može reći da je nečiji ulazak u polufinale u Egiptu iznenađenje. Ostala su četiri rukometna velikana, reprezentacije koje su kroz povijest osvajale trofeje i odličja i od kojih se očekuje spektakl u polufinalu.

RTL vam donosi prijenos oba polufinalna susreta kao i nedjeljnu završnicu, utakmicu za treće mjesto i, naravno, finale.

U prvom današnjem polufinalu, od 17:30 sati, sastaju se Francuska i Švedska. Susret dvije reprezentacije koje u polufinale ulaze oslabljene, ali koje su kroz ovo Prvenstvo pokazale zašto su konstantno u svjetskom vrhu.

I Francuska i Švedska su do polufinala došle bez ijednog poraza, Francuzi su u četvrtfinalu u 60 minuta remizirali s Mađarima pa upisali pobjedu u produžecima dok je Švedska imala dva remija s Bjelorusijom i Slovenijom.

Taj susret pratite od 17:30 na RTL 2.

Kao uvod u drugo polufinale, od 19:45 možete pratiti emisiju Vrijeme je za rukomet koja traje skroz do početka susreta i nastavlja se nakon njega.

Taj drugi susret od 20:30 igraju Španjolska i Danska, također dvije neporažene reprezentacije. Španjolci su na početku remizirali s Brazilom, a Danci na kraju na penale izbacili Egipat. Ovo polufinale pratite u izravnom prijenosu na RTL-ovom glavnom kanalu.

Raspored prijenosa

17:30 Francuska - Švedska RTL 2

20:30 Španjolska - Danska RTL

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!